Aktív oxigén az ínygyulladás és az implantátumok ápolására

PM
A Profimed csapata
olvasás 5 percig
Oszd meg

A Bluem fogkrémeket és szájöblítőket világszerte számos neves fogorvos ajánlja, mert segítenek a parodontális betegségek leküzdésében, elősegítik az implantátum beültetés utáni gyógyulást, és kemoterápia után is alkalmasak a betegek számára.

Az oxigén nélkülözhetetlen összetevő a szájüregben lévő baktériumok egészséges egyensúlyának fenntartásához. Ha ez a folyamat megzavarodik, gyulladás alakulhat ki a szájban, ami olyan súlyos problémákhoz vezethet, mint a parodontitis (ínygyulladás) vagy a periimplantitis (gyulladás a fogászati implantátum körüli csontban). Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Bluem termékekben található oxigénterápia hatékonyan küzd a parodontális betegségek ellen, mivel biztonságosan eltávolítja a káros baktériumokat és elősegíti a szövetek regenerálódását.

A Bluem jelentősen segíti a gyógyulást is. Az aktív oxigén fokozza a sejtek anyagcseréjét, ami fontos a regenerációhoz szükséges energia előállításához. Elősegíti a kollagén szintézisét is, ami elengedhetetlen az új szövetek kialakulásához. Az oxigén antibakteriális hatása a káros mikroorganizmusokat is eltávolítja, amelyek zavarhatják a gyógyulási folyamatot.

A Bluem termékcsalád hatékony és biztonságos módot kínál a szájüreg optimális egészségének megőrzésére és a fogászati beavatkozások utáni gyógyulás elősegítésére.

Termékek

Készleten > 5 db
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei